TELEFON: 0705 - 90 02 39 ADRESS: TEKNIKVÄGEN 3, 96150 BODEN

UTBILDNING

FÖRELÄSNING LULEÅ

LÅGAFFEKTIVT BEMÖTANDE MED KRAVANPASSNING!

Johan Norén från Bättre Assistans i Norr AB.

Amelie Planck från Planck Psykologbyrå AB.

 

Datum: Tisdag 17 April

Tid: 18:00 -21:00

Plats: Stadshusets sessionssal, Luleå

 

Föreläsningen kommer innehålla exempel på hur bemöter man personer med problemskapande beteenden, såväl förhållningssätt som konkreta verktyg. Föreläsningen grundar sig på teori och praktiska exempel. Fallbeskrivningar hur man kan förebygga och arbeta med problemskapande beteenden med eller utan neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

Johan har 29 års erfarenhet inom autism och kommer berätta hur man hjälper personer med autism att hantera nya och besvärliga situationer. Bättre Assistans i Norr AB är ett företag som handleder och utbildar inom skola, vård och omsorg samt bedriver personlig assistans med inriktning autism.

Amelie Planck är medlem i nätverket ”Lågaffektiva pyskologer”. Initiativet till detta nätverk har tagits av Bo Hejlskov Elvén som i Sverige introducerat och utvecklat en metod för hantering av problemskapande beteende. Planck Psykologbyrå AB drivs av leg.psykolog Amelie Planck som har mångårig erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar såväl inom psykiatrin som på behandlingshem och inom skolan.

Kostnad: 400 kr inkl. moms för personal. Specialpris för anhöriga och personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar: 200 kr inkl. moms. Kontant betalning vid entrén. Vid större bokningar kan vi skicka faktura.

Paus för frukt och vatten.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn.

Anmäl er senast måndag 16/4 2018, anmälan är bindande.

Vid frågor ring 070-5900239 eller e-post utb@bainab.se

”Vi är den sista pusselbiten för ett fungerande liv”