TELEFON: 0705 - 90 02 39 ADRESS: TEKNIKVÄGEN 3, 96150 BODEN

HANDLEDNING

HANDLEDNING

Få specifik kompetens inom autism genom handledning.

 

Handledning och föreläsningar inom autism bottnar i att vi började utbilda vår egen personal när vi startade bolaget. Då det finns få företag som utbildar inom autism i Norrbotten och Västerbotten har detta utvecklats till att vi idag även tar in externa uppdrag.

 

Extern handledning inom autism

Handledning inom lågaffektivt bemötande och inom autismspektrumet. Alla som möter personer med autism inom arbetet eller i vardagen bör ha som minst en grundkompetens. Vi ger extern handledning inom autism till gruppbostäder, andra assistansbolag, vård, skola, sjukhus, anhöriga & god man, samt kommuner.

 

Intern handledning inom autism

Alla medarbetare får en intern handledning inom autism. På så sätt säkerställer vi att alla våra personliga assistenter har som minst en grundkompetens. Vi har en kontinuerlig vidareutbildning för att de på sikt ska få spetskompetens inom autism

 

Typ av handledning & föreläsningar

Utöver fasta utbildningar kan vi även skräddarsy handledning utefter ett specifikt område. Exempelvis: sociala berättelser, ritprata, teorier kring autism, lågaffektivt bemötande. Grundsynsätt. Grundläggande tips & råd som: hur man bygger upp ett schema, hur man skapar rutiner i vardagen. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er.

”Vi är sista pusselbiten för ett fungerande liv”